Translate

maanantai 7. lokakuuta 2024

äähfakjuu eniveissöni pleissöni

 Katsoin eilen illalla kauhuleffan. Tänään katsoin aamulla Sherlockin 4.tuotantokautta jonka olen ehkä nähnyt mutta en ole ihan varma! Se on kuulemma huono eikä siitä puhuta. Näin tai noin.

Kävellyt lähes kymmenentuhatta askelta. Jos veisi roskat vielä ulos! Pesin kahdet koneelliset pyykkiä. Edellisen koneen energialuokka oli A+ ja tää on joku helvata efg... Ruttunen robo-imuri myös viilletti lattioita ja söi mun kutimilla olevat kaulaliinat itseensä. Pyyhin pölyt telkkaristakin, ulos ravistelin pölyhuisk.

Tein perunamuusia. Unohdin perunateatterin. Tungin vain sellaisen isomman kattilani, ehkä 3 litraisen täyteen kaikki loput 2 kilosta isoja perunoita? Liikaa voita ja maitoa ja mitälie liisteriä siitä nyt sai kyllä mahansa täyteen ja suunsa polttaa jne hätäistä. Muuta syönyt tänään vähän toffeita ja pari omenaa ja latte kahvin ja redbullin kaupungilla aamuisen kahden kupin kahvia lisäksi. Ei niinku ole väsyttänyt!!!

Ryhmä oli ihan jees. Kaikki oli niin jee jee. Mutta mun fiilis oli silti asteikolla miinus yksi. En ole tehnyt läksyjä ja sutsisatsaa heikunkeikun lillumaläär... ja niin etiäpäite

Kauhee vessahätä kun sai tämän auki tähän ja pääsi istua. Tinderi on laulanut vaikken ole avannut sitä synttäriodotuksen jälkeen. On mulle kaikki viiskymppiset miehet siirtyneet laittaa kik viestimessä viestejä kun enää ei ole alastonsuomessakaan kuvia joille läähpuuh.

Huomenna olisi jokin aseksuaalien kinky -juttuilta jonka järjestää se rsyke! Täytyy katsoa pääsenkö vai että myynkö mun sisäelimet mustassa pörssii turun toreilla jonnekin?

Piti hankkia kuukausilippu nysseen 61 egeä. Kävin katselemassa takkeja, kävin liittymäliikkeessä vaihtaa halvempaan liittymään (hitaampi netti). Torilla ei ollut enää niitä kuolleenmeren suolasuoloja myyntikojua. Eli kävelin turhaa. Itse asiassa voisin jopa... hieman tuntea itseni jo kipeäksikin taas kun se oli niin kylmä tuolla ja kylmähikoilin.... no jaa. Kerroinkohan kaiken oleellisen tästä päivästä jo kuitenkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!