Translate

lauantai 12. lokakuuta 2024

En halua kiduttaa teitä mutta voisin tökkäistä kiduksiin

 Tilasin korin kanaa Bonelessista... ja ne ranut ja kanakori tuli kolmen dipin ja kolmien käsipyyhkeiden kera niin mietin söinköhän mä nyt kolmen edestä? Pari kanaa jäi ja laitoin jääkaappiin foliossa. Olen niin täynnä. Se oli ainoa mitä olen tänään syönyt silti. Ehkä vähän suklaata. Saisi alkaa jo toi ohjelma neloselta joku ihme kisa pitkin maailmaa. En kestä tota mitä sieltä nyt tulee. Joutuukohan sitä katsoa vielä puoli tuntia? Taidan ettii jotain muuta *jää tuijottaa miten ne kertoo kaikki kokemuksia vetäneensä nollayleisöä ja silti jääneensä vetää keikkaa*

Siihen voin samaistua jo. Tätä kun ei lue kukaan. Itseään vartenhan Kajsa kirjoitteleepi. Voisi puhua kolmannessa persoonassa. Olen niin elämää suurempi, ettei paremmasta väliä... tylsää on kyllä. Tuo syksy on niin ihanan pimeä ja sateinen ja lämmin tuuli hivelee pohkeita kun sortseissa ja hupparissa istun partsilla röökillä... Pitää oikeesti lopettaa taas. Vaihtoehtoisesti voisin näperrellä postimerkkien keräilyn parissa ja kirjoittaa sille kirjekaverille vastauskirjeen.

Laitoin Paypalilla yhdelle striimaajalle kymmenen dollaria kun siinä luki et se tarttee laskuihin. En halua antaa sille koko 95 dollarin summaa, kun ei hän muutenkaan kovin ystävällisesti mulle ikinä puhu. Sitä paitsi mulla on keskiviikkona ajanvaraus huulten täyttöaineen laittoon. Olisi niin kiva jos voisi hymyillä ilman että ylähuuli katoaa näkyvistä. P0rnohuulet vaatisi sitten että ainetta lisäisi useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!