Translate

lauantai 12. lokakuuta 2024

Kaikki on päin hevonkuusta

 Aamusta tarinointia.Voin laskea yhdellä kädellä kerrat, kun joutunut soittaa hätäkeskukseen. Kaverin puolesta lähinnä. Eilen tulin myöhään yöllä kotiin. Juotiin puoliksi rommipullo uudehkon tuttavuuden kanssa sen luona, ja hänellä oli siinä niitä lääkkeitä ja kertoi historiastaan, mutta en tajunnut siinä että se voisi ottaa yliannostuksen. Mä otin murheisiini lähinnä suklaaöverit. Vähän on kipeät kantapäät kun tuli rakot kengistä.

Silmäripset olleet ihan liimassa. Yksi tekoripsi päätyi hiuksiin. Se oli tarkoituskin, mutta ihme kun ei päätynyt poskelle.

Mulla ei ole mitään viikonloppusuunnitelmia. Olisi kiva tietty keksiä jotain tai sitten jään nuolee kantapäitä, hehe. Pitäisi järjestelläkin lattioilta vaatteita muualle. Voisi kirjoittaa sen kirjeen.

Lihonut hieman takaisin. Ei saa jatkua se trendi. Ja pitää lopettaa tuo tupakointi. Olen nyt pari askia polttanut, mutta ei mun erityisemmin edes tee mieli. Paha tapa vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!