Translate

tiistai 15. lokakuuta 2024

Kajsan kantapäät kops

  • Ostin eilen koko mainitsemani ostoslistan verran ja meni vaatteisiin 299e. Kävin aamusta katsomassa sairaalassa kaveria, ehdin silti menoihin. Mustat maiharit, villakangastakki ja joitain peruspaitoja ja toppi, ALL BLACK (ja äx-äl). Käveltyä tuli melkein 10 000 askelta vaikka oli kantapäät rikki. Kaikkea sitä? Postissa oli cd ja vein kirjeen.
  • Vähän on laihaa forest fruits teetä mulla tässä aamusta. Aamupaino alkoi 114:llä. Hoksasin syödä kuitua!
  • ei rahalla saa loistoa✨
    Illalla värjäsin hiukset. Kaikki vaaleus lähti ja nämä on nyt tällaiset pask*nruskeat. Saavat olla tummat. Ei tässä pimeydessä enää ole väliä. Saattaa olla että väri olisi pitänyt pitää 30 min mutta pidin vähän yli 20. Koko operaatio oli ohi alle puoli tuntisessa.
  • Olisin ottanut vielä vaahtokylvynkin, jollei ne kantapäät olisi niin hajalla. Vesi kirvelee. Puolasta tuli litra vaahtokylpy ainetta vinted ostos Avonin pullot.
  • Kuuntelin illalla vähän Gillian Anderssonin ja kumppaneiden lukemaa äänikirjaa naisten halusta ja fantasioista ja tajusin ehkä pitkästä aikaa sormeilla itseäni xD Siinä luvussa alkoi kielletyt fantasiat.
  • Ryhmässä juttelin niille tyypeille ennen kuin se alkoi ja se vähän lievitti ahdistusta. Olen siitä kiitollinen... itse ryhmässä piti, esimerkiksi keksiä 3-4 kirjaimisia (tai 5 lopuksi) sanoja jotka alkaa L. Mä aloitin lol ja keksin joitain kymmeniä leaa ja lunta ja lokaa... temaattisesti (?) loppu oli vika sana lol. The end näääs
Herätty tunti ennen kuin aurinko nousee. Se on liian aikaisin. Otsikkoon jotain että talvi on kallis... tai sit lisää tematiikkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!