Translate

keskiviikko 16. lokakuuta 2024

Luuseriläski emakko jota ei selväjärkiset halua

Söin savustettua tofua, nuudeleita ja wokki vihanneksia. Siinä oli vähän inkivääriä ja soijakastiketta. Sen lisäksi loput kaksi juustosämpylää, teetä ja kahvia.
Olen mesettänyt joitakin ihmisiä tulemaa mun luo Halloweenina kemuihin, mutta jotain draamaa siinä oli ettei kelvannut tällaiset mitkään lastenkestit yhdelle, jonka oli feidannut toinen. Enkä oo tavannut kumpaakaan. Mun kirjekaveri siis lyttäsi kemut, oli ihan omituinen. Aina jonkun täytyy olla se erikoinen, pahoittaa mielensä, kiusata tai muuta vastaavaa
Laitoin uudestaan kynsiin eri tarroja lisää, ja pitäisi ehkä päällystää nämä uudella kerroksella sugar (daddy) essieltä sitä lakkaa mitä himoitsin melkein kymmenen vuotta enkä ikinä tilannut lol
Tilasin ruokaa lauantaina kotiin verkkokaupasta. Ja ne yhdet lenkkarit pitäisi tulla. Hyvä ettei lähtenyt minnekään tänään koska kantapäät saa parantua vielä hetken.
Tiskasin hetken. Oon ollut pitkävartiset sukat jalassa ja yöpaidassa sekä polttaa savuketta mun uusi takki päällä.
Olen vähän sekaisin päivistä enkä näe kirjoittaa ripsien alta. Ai niin se tämän päivän ajanvaraus hoitajalle laittaa täytettä mun huuliin perui tekstarilla hän. Siirtyi viikolla eteenpäin. Huonolta näyttää mun hymyn saanti koskaan lähitulevaisuudessa (mun ylähuuli kääntyy lähes sisäänpäin kun irvistän hampaat näkyvillä jotka nekään ei kyllä erityisemmin näy puhuessa tai mitään.) Olen käynyt smartlipossa (8aluetta, eivät olisi saaneet kyllä koskea upper fat areaan, kun se innostui vain) sekä laserilla poistaa keloidin ja kemiallisessa kuorinnassa. Näistä on jo aikaa toisaalta kauan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!