Translate

sunnuntai 20. lokakuuta 2024

Tuumasta toimeen

 Siivoilin eilen. Tein sotkuakin rikospaikalle verhoihin suihkutin tekoveriä. Ne ei oikein tarttunut, osui vaan ikkunoihin. Imuroin olkkarin nurkasta viimein sipsit pois. Ruokalähetys tuli lähinnä karkkia mun tulevia kemuja ajatellen. Yksi kaverini on luvannut tulla käymään helloweeni viikolla joten jos ei muita tule niin ainakin me nähtäisiin pitkästä aikaa. Vaihdoin lakanoita, pesin pyykkejä. Järjestelin, tiskailin. Ei siinä tullut niin hiki. Sitäpaitsi tein tiktok videon siitä miten hiljaista täällä oli. Roskakori vetäytyy sisälle koriinsa rapisten hieman, ja meikä juoksee katsomaan toisesta huoneesta mitä ihmettä tapahtuu... Oli kyllä jo aika nousta sohvalta silloin.

En sunnuntaisin edes aina kirjoita mutta eilinen jäi välistä. Mulla on Amazon prime ja jäi yksi elokuvakin kesken illalla. En saanut unta 4,5 tuntiin ja sitten päädyin aamuyöksi nukkua sohvalla. Näin jotain untakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!