Translate

torstai 3. lokakuuta 2024

Uusikuu



 Suunnittelen mielessäni mitä laitan päälle huomenna. Käyn ehkä kansainvälisellä torilla. Oispa siellä taas laventelikimppujen myyjä. Kyllä edellisetkin vielä tuoksuu… Ennen tai jälkeen ryhmän. Tänään olen lähinnä sängyssä maannut kunnes lähdin hakea paketteja postista. Ostin samalla sipsejä ja konvehteja ym kun oli joku -10% jos osti 30€. Maha täynnä huh huh. Vintedistä Puolasta tuli mekko, hame ja paita. Kukkakuvioisia väljiä puhtaita ja ehjiä. Kesäisiä silti. Mulla oli tähtikuvioinen takki jotain legginssi kangasta ja sen alla Luihuinen puseroliivi sekä farkut jotka alkanut roikkua, en sentään ole nostelemassa ylös. Naama oli punainen koska kylmyys puri sitä. Kun siis kävelin ratikkaan ja postiin ja kaupan kautta kotiin. Join 320 mg energiajuoma kofeiinia myös. 

Tässä 5pv sitten aloittanut yhden pelin. En tiedä miten kauan pelannut sitä. Päässyt melko pitkälle päätarinassa. Melkein jo kyläläinen suorastaan. Iso pelto farmata kasvista ja ylimääräinen huone talossa. Pihalla kaikki koneet joilla tehdä kangasta, lautoja, harkkoja, siemeniä. Yksi työkalu jo upattu paremmaksi ja voi hakata keskisuuria puita. Iltaisin jäänyt jumiin joku tehtävä ja seuraavana päivänä ratkaissut ne.

Oho keskiyö. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!