Translate

perjantai 4. lokakuuta 2024

Vain minä estän itseäni tempautumasta mukaan

 Tiskasin jonkin aikaa. Otin lääkkeet ja vitamiinit. Tein acai jauhe& chia siemen veden, mutten vielä maistanut. Jos siihen jotain vielä lisäisi. Tummaa vettä oli.
Inspiroiduin youtubesta vähän. Joka paikassa on nykyään tekoälyn luomaa sisältöä tai kenties valintoja, eikä sitä välttämättä edes mieti kaikki, onko jokin ihmisen vai koneen tekemää. Mieluummin ilman jos ei ole sanottavaa.
Maksoin 50e yhtä positiivisessa luottorekisterissä erääntyneenä näkyvää lainaa. Maksoin isoimman puhelinlaskuni ehkä ikinä sekä muutaman kuukauden sähkölaskun yhteensä satkun. Tilasin vaahtoavaa kylpyyn laitettavaa jotain Avonin nestemäistä tuoksua vintedistä. Tarjosin yksistä kengistä 6e aamuyöstä muttei sitä hyväksytty.
En kauheasti muista mitä olen pistänyt X:ään koska nukuin sitten klo 6-10, neljä tuntia eilisen parin tunnin sohvalla olon lisäksi. Mulle soiteltiin jostain valmennuksesta. Facebook oli täynnä mainoksia kaikenmaailman laihdutusjuttua mun etusivulla... kyllästyin ja täyttelin yhden vahingossa. Mieluummin laihdutan itse kuten tähänkin asti -10kg

TikTokissa on ilmeisesti taas mun linkki mun profiilissa tänne blogiin. Yllätyin.

Eilen kävi eräs vieras joka ihailee läskejä. En ollut erityisemmin millään tuulella. Sanoi ettei kyllästyisi ikinä muhun. Ei kuitenkaan viehäty normaalipainoisista ja mä olisin mieluummin laiha kuin tällainen.

C-vitamiinia poreena, kromi, magnesium, D-vitamiini. Niitä olen nyt ottanut aamuisin masennuslääkkeiden ja 2. tyypin diabetes lääkkeiden ja kolesterolilääkkeiden lisäksi.

Päätin etten mene elokuviin tänään. Enkä oikein tee muutakaan rahanmenoa itselleni. 

Tilasin mä jotain Palia peliin 8e kolikoita ja sain lemmikin joka seuraa sitä mun hahmoa kaupanpäälle mutten tiedä mitä niilläkin timanteilla tekee. Olen tasolla 20. Taidot on tasoilla 3-5. Mitään harvinaista en ole löytänyt. Tonttiakaan en ole suunnittellut kuin käytännölliseksi, että kaikki masiinat on siinä sisäänkäynnin luona sekä säilytyslaatikot. Teltan taisin ottaa pois aamuyöllä. Muutamaa työkalua muokannut paremmaksi. Tarvisin lisää reseptejä tehdä jotain ruokia enkä tiedä mikä keittiöesine puuttuu. Onhan se vähän tylsä peli. Joutuu tehdä hommia mutta myös etsimään kartalta paikkoja mihin liidellä ja juosta juttelemaan ja keräilee.

Pitäisi lukea kirjoja mutten saa aikaiseksi. Pitäisi katsoa Primestä finaalijakso fantasiasarjaa. Pitäisi pakottaa itsensä aloittaa edes. Jokin blokki päässä toisaalta.

Ruokaa mulla on kaapeissa tarpeeksi laihistani ajatellen ja kaupasta saa salaattia ja vihanneksia. Siellä suurmarkkinoilla eilen mistä ostin uudestaan laventelikimpun... mun piti ostaa sellaista kuolleen meren kylpysuolaa iholle. 35e yksi kuorinta... pitäisi kyllä mennä hakemaan. Kynnetkin pitäisi uudestaan lakata. Halkeilulle ei voi mitään. Meikki saattaa hien mukana pyyhkiytyä pois mutta esityksen pitää jatkua eiku

Pitäisi toisaalta levätä. Tässähän se ajatus lepää. Raavin kynsillä näppäimistöä. En ainakaan liity Pentin iPhonen nettiyhteyteen. Muutenkin eräät sivut väitti aiemmin mun luuria monitoroisi joku kun yritin löytää runkkumatskua. Tein yöllä itselleni gstringit narusta ja rintaliivien olkaimista ja helminauhasta. Ei tarvinnut tilaa nettikaupoista koruja intiimialueelle... heh. Tarpeeksi noloksi muuttui tämäkin että jos se oisi hyvä merkki lopettaa tältä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!